GPS

Din inre GPS

Den har skiftande namn, den där inre rösten! Vi menar alla samma sak när vi talar om ”undermedvetna”, ”hjärtats röst”, ”magkänslan”, ”högre medvetandet”, etc.

Men visste du att det här är en oerhört stark och tydlig kraft som hela tiden påverkar dig och visar dig vägen och är med dig exakt hela tiden?

Ja, den är verkligen som en mental GPS – det fina är att om du lär dig hur den fungerar så kan du också lära dig att ställa in den så att du kan ta dig precis vart du vill. Kanske har du haft en önskan, kanske gjort en ”beställning” till Universum/Gud/Kraften ( eller liknande) och fått korrekt leverans?

 

Eller fick du en fel-leverans?

Eller ingen leverans alls, kanske?

Den här kursdagen hjälper dig att identifiera, ställa in och justera din inre GPS så att den visar dig vägen dit du vill. Varje gång.

 

 

 

Jaha, men HUR GÖR MAN DÅ?

Hur känner jag igen min ”inre röst”? Hur kan jag veta att det inte är de högljudda ”killarna på vänster hjärnkontor” som babblar på?

 

Numera, när jag är en bit över 70 år, har mitt eget liv blivit sååå mycket enklare, roligare och lyckligare – och den största anledningen till detta är att jag ALLTID, ja precis hela tiden, känner mina beslut…det går numera på autopilot och det är så skönt att jag har lärt mig att ha tillit till att allting blir precis som det ska och blir rätt på alla vis.

 

Under de senaste 8 åren har jag haft glädjen att få vägleda många medmänniskor i just detta – att lära sig att lyssna till sitt hjärta, träna på det och i sinom tid helt och fullt känna att de gör det rätta i alla lägen.

 

KURSEN GER DIG FÖLJANDE:

  • Kraftfulla mentala verktyg att använda i vardagen och vid speciella tillfällen.
  • Identifiera din GPS,  inre röst, din högre medvetenhet.
  • Lär dig att också lyssna på denna.
  • Lär dig att också GÖRA och lyda din GPS.
  • Ordens betydelse, viktiga ord att eliminera från ditt språk och fina, kraftfulla ord att använda i stället.
  • Speciell metod för att motverka om du redan sagt något som motarbetar dig och som neutraliserar negativa ord och uttryck.
  • Användbara tips och träningar.

 

Och så kommer vi att har väldigt väldigt ROLIGT!

Mycket ”igenkänningsfaktor” och humor utlovas.

 

 

Tillbaka KURSERNA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentarer

24.11 | 21:11

Hej Jenny! Så kul att du frågar 😊 Det är på gång med lärarutbildningen i januari men skriv din e-adress så berättar jag mer.

24.11 | 20:36

Hej.
Jag är intresserad av att gå Vedic Art lärarblock A. Har gått alla vedic Artkurser på skaparladan. Vilka datum har ni kurs? Var? Mvh/ Jenny

10.01 | 07:24

Hej! Har gått grundkurs och fortsättningskursen är jag klar med i mars är intresserad av att gå lärarutbildningen. När kommer du har a och b kursena för lärare?

26.05 | 13:39

Hej E V!
Så mysigt att du är intresserad!
Välkommen att meddela din e-adress så får du fortlöpande info den vägen.
Goa hälsningar!
Ewa