Läs mer om

Bli gladare...oftare! – en allvarlig workshop

 

Du är inte ensam! Vi är många som tappat glädjen och motivationen i våra liv..kanske t.o.m själva livslusten. Under korta eller längre perioder.

Mitt eget liv har varit dramatiskt och under nästan 40 år var jag långt ”under ytan” men lyckades med konststycket att ta mig ur det destruktiva äktenskap jag levde i och även den extremt kontrollerande sekt jag, då, levt hela mitt liv i.

 

Lång historia kort: Jag tog mig ur, blev väldigt ensam den första tiden men lyckades, trots allt, finna allt mera glädje och skapade ett helt nytt liv, som en ny identitet (med ny, underbar make dessutom).

 

Avhoppet och nystarten skedde är 2005.

Och ja, livet känns gott…”gott å leva” som jag ofta uttrycker.

MEN, inte hela tiden!

I våra liv händer ju saker som gör att vi påverkas, uppåt och neråt och även fast mitt liv varit fint de senaste åren så har tunga, mycket tunga saker stulit min livslust, energi och min glädje vid flera tillfällen.

 

Under livsresan har jag lärt mig förhållningssätt och ”knep” som hjälpt mig att återta glädjen, lyckan, energin och kreativiteten. Ofta snabbt dessutom!

 

Under den här kursdagen delar jag med mig till dig:

Du får del av erfarenheter och rent konkreta mentala ”verktyg” som du själv kan använda när du är låg, ledsen och känner dig o-glad i varierande grad.

 

Dagen innehåller små föreläsningar och samtal tillsammans. Vi använder oss också av helt kravlöst målande som ett annat ”verktyg” (Du behöver inga förkunskaper alls)

 

Jag lovar dig en riktigt rolig, givande dag med äkta kärlek och omtanke. Och, inte minst: nya verktyg i din egen mentala ”verktygslåda” att använda när du vill bli gladare och/eller ta dig upp ur en djupare svacka.

En rolig dag - allvarligt talat!

 

UPPLÄGG:

Kl. 11.00 – cirka 17,00

LUNCH 13-14 (ungefär): tar du med egen mat

FIKA vid ankomst och under dagen bjuder jag på.

MATERIAL MÅLNING: allt förbrukningsmaterial som behövs ingår i priset

ADRESS: meddelas senare

PRIS: 700 kr inkl. moms (För företag: plus moms.)

 

ANMÄLAN: Maila mig på alltrmjligt48@hotmail.com och berätta att du vill vara med på kursen samt datum för densamma.

BETALNING: 300 kr i anmälningsavgift och för att säkra din plats. Betalas så snart du anmält dig via mail eller messenger. Resterande summa betalas senast en vecka före kursstart. (Swish och bankkonto meddelas privat i mail från mig till dig)

(Anmälningsavgift återbetalas ej men kan få disponeras om du kommer på någon annan av mina kurser senare, dock inom ett år)

 

 

YTTERLIGARE INFORMATION kommer du att få i privat mail när vi kommer närmare kursdagen.

 

Senaste kommentarer

24.11 | 21:11

Hej Jenny! Så kul att du frågar 😊 Det är på gång med lärarutbildningen i januari men skriv din e-adress så berättar jag mer.

24.11 | 20:36

Hej.
Jag är intresserad av att gå Vedic Art lärarblock A. Har gått alla vedic Artkurser på skaparladan. Vilka datum har ni kurs? Var? Mvh/ Jenny

10.01 | 07:24

Hej! Har gått grundkurs och fortsättningskursen är jag klar med i mars är intresserad av att gå lärarutbildningen. När kommer du har a och b kursena för lärare?

26.05 | 13:39

Hej E V!
Så mysigt att du är intresserad!
Välkommen att meddela din e-adress så får du fortlöpande info den vägen.
Goa hälsningar!
Ewa