- mera info

Önsketavlan 2016, in progress

 

”Önskekursen” – Attraktionslagen. Önska och säkerställ din leverans.

Har du hört att vi kan få våra önskningar uppfyllda genom att använda oss av Attraktionslagen?

Kanske har du gjort beställningar till Universum…fått leverans…eller inte?

 Är du nyfiken på:

  • Hur du kan göra din ”beställning”
  • Hur du säkerställer att din önskan blir levererad, korrekt dessutom?
  • Vad som kan ha varit fel efts du inte fått din leverans?
  • Varför du fick leverans men den inte var vad du egentligen önskat?

 

 

Under många år har jag levt efter och lärt att förstå och hur Attraktionslagen fungerar och känner stor passion för att dela med mig av de insikter som kommit under denna resa.

 

Under två dagar bjuder jag in dig att ta del av de erfarenheter ...men också utmaningar som funnits… så att även du får mera insikt i  hur du kan skapa dina beställningar till Universum SAMT  hur du säkrar leveransen.


För att (korrekt) leverans skall ske behövs grundläggande insikt om vissa saker. Under den här kursen får du förståelse för just dessa.Det finns olika sätt att "beställa" från Universum och du kommer att få lära dig några av dessa tekniker under kursdagarna.


Vi använder fritt målande (=lek med färg) som vårt mentala verktyg.  Just detta, att spontant måla, helt fritt och lekfullt, har visat sig vara ett mycket effektivt  och lättsamt sätt att komma in den rätta känslan. (Inga förkunskaper behövs)

 KURSINNEHÅLL:
- Introduktion till LOA och hur den fungerar
- Du lär dig vad en beställning behöver innehålla och hur den kan genomföras
- Vad du kan beställa. Och vad du inte bör beställa.
- Hur du säkrar en korrekt leverans.
- Felsökning: varför får jag inte min leverans? Varför fick jag fel leverans?
- Hur du startar ditt eget flow, ökar och behåller det.

 

Det är enklare än du tror!

 

 


TID: Kl. 11.00 – ca 16.00 båda dagarna

 

KOSTNAD: 1 500 kr

 

BETALNING: Info om datum för betalning finns i själva kursprogrammet. Delbetalning får att ordna, kontakta mig om du är i behov av detta.

 

INGÅR I KURSAVGIFTEN: Fika, färger och övrigt förbrukningsmaterial, verktyg. (Vissa ändringar kan förekomma då någon annan än jag själv är arrangör. Om så är fallet får du veta detta i personligt brev som du får efter din anmälan)

 

ANMÄLA: E-posta mig (eller ev. annan arrangör som då anges i själva kursprogrammet) och meddela att du önskar delta i önskekursen samt vilket datum.

 

 

 

 

Pssst…Kika gärna på min förteckning över leveranser jag fått under de senaste 18 månaderna:

 

Information angående förteckningen: Leveranser som kommit efter min önsketavla nyåret

2016 med beställning av större  flyt, i första hand ekonomiskt men även generellt)

 

Länge, länge har jag arbetat mentalt för att finna och komma förbi en gammal blockering/programmering från min älskade mamma, som tyvärr skapat fattigdomstänkande hos mig.

 

Att ha ekonomi som bara "går runt" är iofs jätteskönt men är starkt begränsande när en vill göra skillnad på olika sätt.

 

Vid nyår 2016, var en nära vän på besök och vi beslutade att måla var sin önsketavla inför nya året och, ja...du förstår säkert vad jag önskade mig? 

 

Jag målade helt  fritt på impuls och utan tankar, snabbt, stort och i skapandeprocessen kände jag verkligen av kraften i det som kom ut på duken.

 

Här är listan över några av de leveranser som kommit den senaste tiden. (Det finns många fler)

 

1. Stor intervju om mitt liv i Aftonbladet Plus! https://www.facebook.com/Ewajsundberg/media_set…

(Jättefin artikel och läckra bilder, dessutom på en söndag då tidningen är allra mest läst!) = Superbra reklam för min verksamhet.

2. Som resultat av artikeln har många ringt, messat och mailat mig för att komma på mina kurser i Vedic Art och för att boka privata Mirakeldagar! http://www.arteva.se/62955764

3. Sålde en gammal fulstol på Bukowski! Min vän,Eivor, informerade för en tid sedan att den där gamla fula stolen som stod och skämdes i lokalen var värd cirka 10 000 riksdaler! Jag köpte den förra våren på en loppis för hela 50 kronor så det var en liten nätt vinst att hämta in. Och, i går gick den för nästan 10 000, som sagt! Tackar, bockar och bugar!

4. Fantastiskt och innerligt samtal med en mycket nära vän till mig som gjorde att jag kände mig så oerhört viktig, stolt och älskad + vissa ekonomiska och sköna sidoeffekter som jag, av sekretess-skäl, inte kan berätta om här.

5. Knut och jag blev bjudna på en mycket mysig resa och den kommer att bli av nu till våren

Tänk dig! Allt detta (ovanstående) under en och samma dag!

6. Sen ovanstående skrevs har jag fått 30 000 kronor i bidrag från en privat fond, för att renovera mina tänder, hade inte haft en chans att finansiera det på egen hand under så kort tid.

7. En fantastisk gåva från en vän som ger mig möjlighet att sätta guldkant på tillvaron, permanent och löpande!

8. Blev också inviterad till att bli intervjuad i mitt favoritprogram i radio: Söndagarna med Stina Wollter. Programmet är ett av de mest lyssnade på i landet och sänds på bra sändningstid. En ynnest att bli intervjuad och nå ut med mitt budskap i live-sändning och att få närkontakt med Stina och hennes producent. =finfin reklam för min verksamhet också.

9. Har också fått förfrågan om att vara med i deras kommande produktion i SVT, ett livsstilsprogram.

Stina och producenten spånar på ”Kloka Ewas kvart i veckan” eller något liknande, återkommande.

Intervjun har gett fantastisk respons på många olika sätt, alltså även ekonomiskt då jag nu blivit lite av en ”kändis” och, tydligen, uppfattas som lite ”guru” för vissa! Hehe.

10. I oktober kände jag för lite extra inkomst, en boost helt enkelt, behövde inte pengarna till något särskilt utan bara VILLE ha mer än annars. Så, jag beställde (från Universum) att det skulle komma in 20 000 kr extra, utöver det jag redan visste skulle komma, inom de närmaste 14 dagarna.

Ja, naturligtvis blev det just så!

11. I november gjordes ännu en beställning, att jag skall ha en viss, större, summa i  nettoinkomst varje månad. Funkar finfint, leveransen kom och var helt korrekt.

12. NY BOSTAD: vi blev tvungna att flytta till annan ort. Önskade bo i Borås, en 5-rummare på nedre plan med tillgång till trädgård (och att få odla). Vi önskade också bo centralt MEN lugnt och fridfullt.

Enligt vad många informerade om så skulle det vara totalt omöjligt att ens få lgh i Borås snabbt. Minst fem års kö fick vi veta.

Ja, men de som känner mig vet att jag är helt övertygad om att Universum levererar!

TVÅ DYGN efter att jag presenterat vår detaljerade önskan…fick vi inbjudan att besöka just en sådan bostad som vi önskat.

Alla parametrar stämde och lägenheten var belägen högt uppe på en höjd, mycket nära skogen och i ett av de allra bästa (och mest eftertraktade!) områdena i hela Borås!

Så, här bor vi nu, i en helt underbar bostad, katterna och vi trivs perfekt och vi är så tacksamma.

 

 

LOA fungerar! - och levererar!

 

Avsikten med det här inlägget är att berätta att även DU kan få din önskan att bli verklighet.

 

PS. Jag upplever tydligt att Vedic Art har hjälpt mig att leva i flow, här och nu i total närvaro mest hela tiden. Från djupet av mitt hjärta rekommenderar jag dig att prova på Vedic Art. Det finns många kompetenta Vedic Art-lärare men du är, naturligtvis, välkommen även på mina egna kurser i ämnet. DS.

 

 

 

 

 

 

 

Senaste kommentarer

24.11 | 21:11

Hej Jenny! Så kul att du frågar 😊 Det är på gång med lärarutbildningen i januari men skriv din e-adress så berättar jag mer.

24.11 | 20:36

Hej.
Jag är intresserad av att gå Vedic Art lärarblock A. Har gått alla vedic Artkurser på skaparladan. Vilka datum har ni kurs? Var? Mvh/ Jenny

10.01 | 07:24

Hej! Har gått grundkurs och fortsättningskursen är jag klar med i mars är intresserad av att gå lärarutbildningen. När kommer du har a och b kursena för lärare?

26.05 | 13:39

Hej E V!
Så mysigt att du är intresserad!
Välkommen att meddela din e-adress så får du fortlöpande info den vägen.
Goa hälsningar!
Ewa