LÄRARUTBILDNING

Full rulle på utbildningen!

VEDIC ART LÄRARUTBILDNING, block A och B

Att vara lärare i Vedic Art är ett intressant och utvecklande uppdrag och ger både dig själv och dina deltagare fördjupade insikter och upplevelser av såväl konsten som av själva livet!

 

Det är en lycka och en ynnest att ha förmånen att förmedla de 17 Vediska Principerna och därmed bidra till att människor mår så mycket bättre i sina liv, att de kan släppa sin prestationsångest, bli gladare, modigare och öka sin skaparlust.

 

Som Vedic Art-lärare kommer du, säkerligen, att uppleva det som de allra flesta av oss känner..under och efter varenda Vedic Art-kurs vi håller: Du blir HÖG PÅ LYCKOHORMONER! Ja, så är det...gång på gång på gång, jag lovar!

 

 Kika på kursprogrammet efter lärarutbildning - här

 

 • När du gått lärarblock A får du behörighet att hålla kurser med grundkursens principer 1-14
 • När du gått även block B får du behörighet att hålla hela grundkursen med principerna 1-17
 • FÖR ATT FÅ BLI lärare behöver du ha genomgått hela grundkursen, principerna 1-17 SAMT fortsättningskursen (= tilläggen till principerna, repetition och fördjupning av principerna. Om du inte ser någon fortsättningskurs i programmet så kontakta mig gärna så kan jag säkerligen planera in en sådan när det passar dig)
 • Före kursen (efter betald anmälningskostnad) sänder jag hela kurskompendiet för block A till dig så att du har möjlighet att förbereda frågor och att bekanta dig med materialet.
 • Under kursdagarna har du möjlighet att måla, OM du orkar och känner för det.
 • KOSTNAD: 4 500 kr per block, för företag + moms, delbetalning kan ordnas.
 • TIDSÅTGÅNG: oftast en weekend och då startar utbildningen ca kl 16 på dag 1 och håller på till ca kl. 16 på söndagen.
 • REPETITION:(Alltid i mån av plats)  om du gått det aktuella blocket hos mig är du välkommen att gå kursen gratis. Om du gått din utbildning hos annan lärare är du välkommen att vara med på repetitionen till en kostnad av 900 kr.

 

 

Schema under kursdagarna:

OBSERVERA att kursdagarna är oerhört intensiva och fullmatade med information. OM du känner dig bekväm med att måla (mindre format), teckna eller att anteckna så gör du naturligtvis detta. I så fall har du med ditt eget material, t.ex. canvas, ritblock, färger, penslar och annat du kan behöva.

 

 1. Första dagen startar vi någon gång mellan 16 och 19 beroende på när deltagarna kan anlända. Därför är det tacksamt att du meddelar när du har möjlighet att komma. Första kursdagens lektioner upptar cirka 3 timmar.
 2. Andra dagen startar vi kl. 11.00 och håller på till cirka kl. 17.
 3. Sista kursdagen startar vi kl. 11.00 och slutar kl. 16.00.

 

 

 

PAUSER…

… för fika och bensträckare tar vi när det behövs. Enligt min erfarenhet är det viktigt med små avbrott ganska ofta så lektionerna ligger på max 45 minuter åt gången.

 

LUNCHPAUSERNA…

… anpassar vi efter hunger och energinivåerna, oftast blir dessa runt 13.30 och 45-60 minuters längd.

 

 

NÄR OCH VAR…

…Om du önskar få lärarutbildning utöver de som finns i programmet så är jag tillgänglig även på vardagar och du är så välkommen att e-posta din förfrågan om någon annan lämplig tidpunkt.

De flesta kurserna håller jag i Borås men åker gärna ut i landet när så önskas. E-posta mig gärna om du vill fråga eller föreslå kurs nära dig eller på någon annan ort.

 

HÄR kan du anmäla dig till lärarblock A, B eller någon annan av kurserna skriv ditt namn, vilken kurs du vill ha, inklusive datum.

 

Hjärtinnerligen välkommen! 

 

 

 

 

 

 

Ewa j Sundberg 24.11.2020 21:11

Hej Jenny! Så kul att du frågar 😊 Det är på gång med lärarutbildningen i januari men skriv din e-adress så berättar jag mer.

Jenny 24.11.2020 20:36

Hej.
Jag är intresserad av att gå Vedic Art lärarblock A. Har gått alla vedic Artkurser på skaparladan. Vilka datum har ni kurs? Var? Mvh/ Jenny

Ewa Sundberg 26.05.2017 13:39

Hej E V!
Så mysigt att du är intresserad!
Välkommen att meddela din e-adress så får du fortlöpande info den vägen.
Goa hälsningar!
Ewa

Eleonora Viklund 23.05.2017 06:17

Du får gärna slänga iväg ett mail när du är på g med dessa kurser igen! Verkar intressant!
Vänligen E V

| Svar

Senaste kommentarer

24.11 | 21:11

Hej Jenny! Så kul att du frågar 😊 Det är på gång med lärarutbildningen i januari men skriv din e-adress så berättar jag mer.

24.11 | 20:36

Hej.
Jag är intresserad av att gå Vedic Art lärarblock A. Har gått alla vedic Artkurser på skaparladan. Vilka datum har ni kurs? Var? Mvh/ Jenny

10.01 | 07:24

Hej! Har gått grundkurs och fortsättningskursen är jag klar med i mars är intresserad av att gå lärarutbildningen. När kommer du har a och b kursena för lärare?

26.05 | 13:39

Hej E V!
Så mysigt att du är intresserad!
Välkommen att meddela din e-adress så får du fortlöpande info den vägen.
Goa hälsningar!
Ewa